Vineri vorbim de mancare ... mai mult decat de obicei!
Am avut in plan sa fac o friptura la cuptor dar pana la urma am facut shaorma vinerea trecuta. Si pentru ca este foarte usor de facut ... si fff buna, m-am gandit ca poate va tentam.
Trebuie sa aveti lipii pentru ca apoi puneti tot ce vreti voi in ele.
Noi am facut maioneza.
Vezi mandra de mai jos ... cea din prim plan.
Apoi am prajit carnea de vita iar cand mai erau 2-3 minute am pus scortisoara si menta peste dansa (peste carne, nu peste mandra).
Am facut si un sos picant (cu ceapa, mustar, cuisoare, piper, sare, dafin, ienibahar, vin, sos de rosii si faina) si apoi am pregatit ceapa taiata solzi, rosii cubulete, porumb si patrunjel ... fiecare in castronul lui ca sa isi puna gospodarul ce pohteste.
Mai, da' de unde stiti voi sa faceti sosurile astea? Pupici:)
RăspundețiȘtergereManuela
pai daca iti place ... prestezi.
RăspundețiȘtergere... risipei se deda florarul ...